Неділя, 12.05.2024, 14:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Perfect Lady

Головна » 2012 » Серпень » 13 » Макіяж Smoky Eyes
16:03
Макіяж Smoky Eyes
Дорогі дівчата, сьогоднішній пост присвячений дуже актуальній темі - створенню макіяжу в стилі smoky eyes. Що й говорити, ось уже кілька сезонів поспіль такий макіяж не здає своїх позицій і є дуже популярним серед представниць прекрасної статі.


Отже, приступаємо до створення макіяжу.

1. Для того, щоб очі були головним акцентом в макіяжі, необхідно ідеально вирівняти тон шкіри, особливо навколо очей. Для цього я рекомендую скористатися маскуючим засобом, який прибере темні кола під очима та інші дрібні недосконалості шкіри.
Ще один важливий момент. Щоб такий інтенсивний макіяж, яким є smoky eyes, тримався протягом довгого часу, на віки необхідно нанести крапельку засобу-основи для тіней. Це дозволить досягти максимальної інтенсивності кольору тіней і запобіжить їх скочуванню і осипанню.

Після цього ми приступаємо до вирівнювання тону шкіри.

Отже, наше обличчя повністю готове до нанесення декоративної косметики. Приступаємо до роботи з очима.

2. Беремо олівець для очей чорного (в деяких випадках використовуються інші кольори олівців для очей) кольору. Інтенсивно профарбовують лінію зростання вій верхньої повіки, ретельно заповнюючи межвійний простір. Для більшої виразності очей ви можете пропрацювати олівцем слизову верхньої повіки.
Невелика порада: якщо Ви маєте близько посаджені очі, то злегка не доводьте лінію до внутрішнього куточка ока.


3. Після цього розтушовуємо намальовану лінію пензликом для того, щоб вона не здавалася чіткою.

"Смокі айс": нанесення тіней

4. Тепер переходимо до нанесення тіней. Беремо самий темний відтінок (в класичному «смокі айс» це чорний) і наносимо його плоскою кистюна на рухому повіку. Наносьте пігмент ніби стукаючими рухами, така техніка дозволить акуратно покласти тіні і домогтися максимальної інтенсивності кольору. Після цього гарненько розтушуйте тіні, оскільки найголовнішим правилом макіяжу в стилі smoky eyes є відсутність чітких меж і переходів.

5. Рухаємося далі. Приступаємо до нанесення проміжного тону (в класичному варіанті «смокі» це сірий колір). Накладаємо відтінок трохи вище базового чорного, рухаючись від зовнішнього куточка ока.
Розтушовуємо кордон між двома відтінками, домагаючись плавного переходу .

6. Нарешті, настала черга третього, самого світлого відтінку тіней (світло-сірого або натурального). При відкритих очах нанесіть світлий тон на складку повіки і знову розтушуйте кордон між тінями. Також трохи світлого тону нанесіть на внутрішній куточок ока - це розкриє очі і зробить погляд більш відкритим. Цей же тон покладіть під брову, щоб виділити лінію брови і ще більше привернути увагу до очей.

7. Тепер переходимо до роботи з нижньою частиною повік.
Профарбуйте нижню повіку і її слизову олівцем для очей, потім щільно закрийте очі - так олівцева лінія віддрукується на слизовій верхньої повіки (якщо Ви, звичайно, не фарбували її до цього). Далі наберіть на край плоскої кисті проміжний відтінок і проведіть легку лінію від зовнішнього куточка ока до внутрішнього.
Ще одна практична порада: якщо Ви володарка невеликих очей, то з нижніми повіками слід бути обережнішою, тобто не підводити слизову чорним олівцем і не використовувати чорні тіні, інакше очі здаватимуться ще меншими і глибоко посадженими.

8. Звичайно, smoky eyes не мислимі без густих, пухнастих вій! Для цього використовуйте чорну ультратуш. Не забудьте і про нижні вії: більш інтенсивно профарбуйте їх у зовнішньому куточка ока.

Отже, ми розглянули покрокову інструкцію того, як виконати макіяж в стилі «смокі айс».
Без рум'ян жоден макіяж не буде завершеним, тому створіть ніжний рум'янець за допомогою відтінку «Рожеві пелюстки».
Також Ви можете використовувати Мінеральну пудру - вона додасть красиве сяяння обличчу, що вигідно підкреслить створений Вами образ.

Любі жінки, впевнена, що дотримуючись цих нескладних прийомів ви зможете зробити свій неповторний макіяж в стилі «смокі айс»!
 Або скористатися послугами професіоналів   http://perfectlady.at.ua/



http://www.marykaynn.com
Переглядів: 1705 | Додав: Lana | Теги: смокіайз, мейкап, smoky eyes, макіяж | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
| Головна |
| Реєстрація |
| Вхід |
Радіо онлайн
Меню сайту
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Міні-чат
Наше опитування
Яку послугу Ви хочете отримати в салоні краси?
Всього відповідей: 86
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Костинян С. © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz